28 Şubat 2009 Cumartesi

Recep İvedik 2 [2009] DvdScr TR Film İndir



http://www.imdb.com/title/tt1373215/

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 13 Şubat 2009
Yönetmen : Togan Gökbakar
Senaryo : Şahan Gökbakar , Serkan Altuniğne , Togan Gökbakar
Yapım : 2009, Türkiye

Oyuncular

Şahan Gökbakar (Recep İvedik) , Gülsen Özbakan (Nene) , Efe Babacan (Hakan) , Çağrı Büyüksayar (Ali Kerem)
Recep İvedik'in güldüren, tartışmaları da düşündüren maceraları ikinci filmiyle devam ediyor. Bu sefer biricik babaanesi ve bitmeyen arzuları da onunla.

Arzuları neler? Torunu Recep'in adam olamasını istiyor. Bir işi olsun, maaşı olsun, sevgilisi olsun, mutlu olsun, sevsin ve sevilsin istiyor.

Gişe rekorları kıran sansasyonel TV karakteri Recep İvedik ikinci filmiyle üzerine yapılan tartışmaları alevlendireceğe benziyor.




Recep İvedik 2 İNDİR PART 01
Recep İvedik 2 İNDİR PART 02
Recep İvedik 2 İNDİR PART 03
Recep İvedik 2 İNDİR PART 04
Recep İvedik 2 İNDİR PART 05
Recep İvedik 2 İNDİR PART 06
Recep İvedik 2 İNDİR PART 07
Recep İvedik 2 İNDİR PART 08

6 Şubat 2009 Cuma

Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz [2008] DvdRip TR Film İndir























http://www.imdb.com/title/tt1274436/


Tür : Komedi
Yönetmen : Atıl İnaç, Ulaş İnaç
Eser : Aziz Nesin
Yapım : 2008, Türkiye
Süre : 92 dk.


Oyuncular
Şafak Sezer, Tarık Mengüç, Turgay Tanülkü
Necmi Yapıcı, Deniz Oral, Ercü Tuğran


Filmin Konusu
Aziz Nesin'in önce radyo oyunu olarak yazdığı, gördüğü ilgi üzerine sırasıyla tiyatroya, sinemaya ve televizyona uyarladığı “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz”, en sonunda romana dönüşmüş, 1978'de ödül de kazanmıştı.

Film, çocukluğundan beri adına yaraşır bir hayat süren Yaşar Yaşamaz'ın hapishaneye girmesiyle başlar. Koğuşun sakinleri onu sıcak karşılarlar ama özellikle koğuş ağası Halil, onun gibi naif bir insanın hapishanede ne işi olduğunu merak edince, Yaşar anlatmaya başlar... Küçük yaşta annesini kaybeden, babası tarafından büyütülen Yaşar'a bu isim, ölen kardeşlerinden dolayı verilmiştir. İlkokul çağına geldiğinde nüfus dairesine gittiklerinde tuhaf bir sürprizle karşılaşırlar. Kütükte daha önce iki kez şehit düşerek öldüğü yazmaktadır. Nüfus kâğıdını alamadığı için okula yazılamayan Yaşar, tarlada babasıyla çalışmaya başlar. Gün gelip de köyün güzel kızı Ayşe'ye vurulduğunda, aynı sorun bir kez daha karşısına dikilir. Evlenmeleri için nüfus kâğıdına ihtiyaç vardır. Nasıl olsa alınır diye söz kesilir nişan yapılır fakat o esnada jandarma gelerek Yaşar'ı askere götürmek üzere teslim alır. Aradan dört yıl geçmesine karşın halen askerdir zira nüfus kaydı olmadığı için tezkere alamaz. En sonunda komutanı durumdan sıkılarak, özel bir evrak imzalatıp Yaşar'ı köyüne yollar ancak bu kez de babasının ölüm haberini alır. Daha da kötüsü babasının kooperatife borcu vardır ve icra kapıdadır. Nüfusa kaydı olmadığı için tüm mal varlıkları elden gidiverir... Ayşe'yle murada eremeyeceklerini anlayan Yaşar onu kaçırır ve İstanbul'a gelirler. Burada kapıcılık yapmaya başlayan talihsiz genci, organ mafyası dâhil pek çok sorun beklemektedir.



Uzak [2002] DvdRip TR Film İndir























http://www.imdb.com/title/tt0346094/


Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 20 Aralık 2002
Yönetmen : Nuri Bilge Ceylan
Senaryo : Nuri Bilge Ceylan
Görüntü Yönetmeni : Nuri Bilge Ceylan
Yapım : 2002, Türkiye
Süre : 110 dk.


Oyuncular
Muzaffer Özdemir , Mehmet Emin Toprak , Nazan Kırılmış
Ebru Ceylan , Zuhal Gencer , Feridun Koç , Fatma Ceylan


Filmin Konusu
Nuri Bilge Ceylan’ın Mayıs Sıkıntısından sonra çektiği ikinci uzun metrajlı filmi.

Orta metrajlı Kasaba ve ardından Mayıs Sıkıntısı filmlerinde Çanakkale’nin Yenice kasabasını kendisine mekan olarak seçen yönetmen, Uzak filmi için karlar altında bir İstanbul’u tercih etmiş.

Film, ideallerinden uzaklaşmaya başladıkça yaşamının anlamını yitiren ve uzaklara gitmeyi düşleyen bir adamla, hayallerini gerçekleştirmek için İstanbula gelen bir gencin hikayesini anlatıyor.

Minimalist bir sinema anlayışına sahip olan Nuri Bilge Ceylan, filmin senaryosunu ve yönetimini üstlendiği gibi, görüntü yönetmenliğini de kendisi yapmış.

Sinemasında doğuya özgü yavaşlığı ve sadeliği temel almasıyla tanınan yönetmenin son filmi, en olgun çalışması olarak kabul edildi.

Uzak, 39. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Film ödülü alırken, Mehmet Emin Toprak'a En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ve Ceylan'a da En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo ödüllerini getirdi.



Uzak İndir PART 01
Uzak İndir PART 02
Uzak İndir PART 03
Uzak İndir PART 04
Uzak İndir PART 05
Uzak İndir PART 06
Uzak İndir PART 07
Uzak İndir PART 08
Uzak İndir PART 09

4 Şubat 2009 Çarşamba

Kader [2006] Zeki Demirkubuz Koleksiyonu DvdRip TR Film İndir























http://www.imdb.com/title/tt0875595/


Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 17 Kasım 2006
Yönetmen : Zeki Demirkubuz
Senaryo : Zeki Demirkubuz
Görüntü Yönetmeni : Zeki Demirkubuz
Müzik : Edward Artemiyev
Yapım : 2006, Türkiye


Oyuncular
Ufuk Bayraktar , Müge Ulusoy , Engin Akyürek
Settar Tanrıöğen , Vildan Atasever , Ozan Bilen


Filmin Konusu
Kör düğüm olmuş bir aşk üçgeni, Bekir, Uğur ve Zagor... Bekir Uğur'a, Uğur Zagor'a, Zagor'da serseriliğe aşıktır. Karşılığını bulamayan kalplere tutkun bu üç insanın yolu, tutkunun beslediği bir kaderle birbirine bağlanır.

Uğur, Zagor'un hapisten çıktığı gece, mahallede işlenen bir cinayetin ardından ortadan kaybolur. Bu kayboluş, ilk başta Bekir'in umutsuz aşkından kurtulması için bir umut olsa da, aylar sonra Zagor'un İzmir'de işlediği bir cinayet sonrası hapse girmesinin ardından Uğur'un mahalleye dönmesi ile Bekir için yıllar sürecek amansız bir kovalamaca başlayacaktır. Aşkının peşinde, kendini hiçe sayarak sürecek bu kovalamaca ile gururunu, benliğini, bütün kişiliğini yitirse de, bir tek şeyi, aşkın masumiyetini yitirmez.

Zeki Demirkubuz, Uğur ile Bekir'in 40'lı yaşlarındaki hikayelerini anlattığı, başyapıtlarından sayılan Masumiyet filminin ardından, şimdi de Kader ile bu karakterlerin gençlik yıllarına bir bakış atıyor.



Kader İndir PART 01
Kader İndir PART 02
Kader İndir PART 03
Kader İndir PART 04
Kader İndir PART 05
Kader İndir PART 06
Kader İndir PART 07
Kader İndir PART 08

Mutluluk [2007] DvdRip TR Film İndir























http://www.imdb.com/title/tt0978649/

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 16 Mart 2007
Yönetmen : Abdullah Oğuz
Eser : Zülfü Livaneli (Kitap)
Yapım : 2007, Türkiye
Süre : 122 dk.


Oyuncular
Talat Bulut , Özgü Namal
Murat Han , Lale Mansur


Filmin Konusu
Töre kurallarına kurban gitmek üzere olan genç bir kız, Meryem... Bir gün baygın bir şekilde göl kenarında bulunması sonucu, ailesi tarafından hüküm verilir: Meryem'in namusu kirlenmiştir ve öldürülecektir! Bu görevin, yakın akrabalarından olan Cemal'e verilmesi ile ikilinin ölüme doğru yolculukları başlar.

Cemal, kendisine verilen görevin haklılığı konusunda ne kadar kararlı görünse de cezayı gerçekleştirmekte bir türlü başarılı olamaz. Bir gün bir tesadüf eseri yollarının Profesör İrfan Kurudal'la kesişmesi, üçü için de bir daha geri dönüşün olmayacağı bir dönüm noktası olacaktır. Ölüm'e giden yolculuğun rotası, acaba Mutluluk'a doğru mu dönecektir?

Zülfü Livaneli'nin pek çok dile de çevrilmiş dünyaca ünlü romanı Mutluluk, Abdullah Oğuz'un yönetmenliğinde sonunda beyazperdeye de aktarıldı.



Mutluluk İndir PART 01
Mutluluk İndir PART 02
Mutluluk İndir PART 03
Mutluluk İndir PART 04
Mutluluk İndir PART 05
Mutluluk İndir PART 06
Mutluluk İndir PART 07
Mutluluk İndir PART 08